>

Workshop 'In je element met je talent' 

                                                                                                                                                                                                                                      Voor teams in de Kinderopvang en van basisscholen. En voor een ieder die werkzaam is bij Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. NIEUW: Nu ook voor Mantelzorgers!

Een team bestaat uit veel talenten. Haalt u eruit wat erin zit? Wie talenten juist inzet, kan meer uit zijn team en organisatie halen. Wij maken talenten zichtbaar en concreet, zodat sterke punten in het team goed benut worden. Dit geeft positieve resultaten en een goede werksfeer!

Xalia Training maakt Talenten & Sterke punten zichtbaar bij Kinderopvang, Onderwijs, Ziekenhuizen, Zorgorganisaties en Bedrijfsleven voor méér Verbinding in teams.

Wij kijken mee naar het funtioneren van uw organisatie en de synchroniciteit van het team, doel is om meer samen te werken en gebruik te maken van elkaars talenten zodat er sfeerverbetering en meer werkplezier ontstaat. Waardoor er positieve resultaten behaald worden.

Talententrainer Lia Timmer
 
Wat is jouw Talent?

Reacties Professionals team van Kinderopvang Okidoki te 's Gravenzande

'Door het enthousiasme en openheid van de trainers was het een positieve avond. De waardering voor elkaar tijdens de workshop was een opsteker voor het hele team!'

Reacties van het Korein Congres

Jij hebt overigens indruk gemaakt met de workshop. Ik heb er veel mensen over horen praten en in de bus werd veel uitgewisseld over ieders element. Ik vond het zelf ook heel waardevol en informatief.

Manager Skar

'Meestal richten we onze energie op dingen die niet goed gaan. We kunnen beter doen waar we goed in zijn!'
HR medewerkers Korein

 

‘If you can dream it, you can do it‘

De workshop ‘In je element met je talent’ is erop gericht om managers in te laten zien welk potentieel zij in hun team hebben. En voor pedagogisch medewerkers, geeft het meer verbinding in het team.

Aanmelden

Wij maken talenten zichtbaar en concreet, zodat sterke punten in het team goed benut worden.

Dit geeft positieve resultaten en een goede werksfeer!