>

Over Xalia

Xalia is opgericht door Lia Timmer. Zij is werkzaam geweest in de Jeugdzorg en runde tien jaar lang een door haarzelf opgerichte peuterspeelzaal. Hier ontstond haar interesse in de levenskracht, die nog zo zichtbaar is bij kinderen. Haar eigen levenskracht wierp zijn vruchten af in de verkoop en zij ontwikkelde marketingstrategieën en verkooptrainingen.

Na een studie psychologie is zij zich gaan verdiepen in het onbewuste waar dromen zich afspelen. Vervolgens heeft zij gewerkt als psychologisch onderzoeker van gedrag en motivatie, relatiebemiddelaar en coach/begeleider voor kinderen en volwassenen. Steeds meer ontwikkelde zij zich tot droomdeskundige.

Met integriteit, enthousiasme en invoelend vermogen, weet ze mensen op hun gemak te stellen en ze te verleiden het innerlijke avontuur aan te gaan. Haar inspiratie verkrijgt ze vanuit haar eigen dromen. De afgelopen vijftien jaar volgt ze haar ‘innerlijke stem’ en loopt daarbij het boeiende pad van ‘acceptatie’. Dit alles heeft haar tot nu toe vitaliteit, genieten, vrijheid en liefde gebracht.

Ouderavonden voor kinderopvang en basisonderwijs

Meer info

Bel nu!

T 0341 - 42 72 31

E-mail: info@xalia.nl