>

Training voor professionals kinderopvang: ‘Ken het kind!’

kind_droomDe training voor professionals van Kinderopvang.
Hoe ze van elkaar kunnen leren. Invalshoek is de gevoelswereld van kinderen en hoe als volwassenen hiermee om te gaan. Gebleken is dat hier veel behoefte aan is.

Om je als volwassene beter in het kind te kunnen inleven wordt er contact gemaakt met de innerlijke belevingswereld van de professionals. De training vindt plaats op een eigentijdse en ontwapenende wijze.

Doel: Zelfkennis, méér werkplezier en kwaliteitsverbetering

Inhoud

Contact met eigen ‘Innerlijk kind’. Wat we van kinderen kunnen leren: spontaniteit en enthousiasme, puur zijn en levenskracht. Invalshoek is de gevoelswereld van kinderen en hoe als volwassenen hiermee te omgaan. Door kinderen beter te begrijpen, zowel cognitief als gevoelsmatig en hiernaar te handelen, met behoud van spontaniteit, ervaren kinderen dit contact als positief. Als gevolg hiervan zijn ze instaat zich sociaal en emotioneel beter te ontwikkelen.

Bekijk training ‘Ken het Kind’ > > >

Trainer

Trainer is Lia Timmer zij is ervaringsgericht en hanteert een speelse eigentijdse werkwijze die sterk gericht is op het individu en kind. Visie is: ‘Wees jezelf’ Zij gaat er vanuit dat iedere professional al van nature kwaliteiten heeft en laat zien hoe je die nog beter kunt benutten.
Haar achtergrond is psychologie ze is 10 jaar in de jeugdzorg actief geweest en runde de door haar zelf opgerichte peuterspeelzaal. Ze heeft zich verdiept in het onbewuste en non-verbale communicatie ze werkt met kinderen en volwassenen.

Contact voor informatie en boekingen:

Bel: (00-31) 0341- 427231 of mail info@xalia.nl

Lia Timmer vertelt graag meer over de mogelijkheden van Xalia Training binnen uw organisatie.

MEER INFO > > >

Ouderavonden voor kinderopvang en basisonderwijs

Meer info

Bel nu!

T 0341 - 42 72 31

E-mail: info@xalia.nl


Meer werkplezier met Xalia training!

<p>Certificatenuitreiking:<br/>Kleine-Ikke Harderwijk</p>

Certificatenuitreiking:
Kleine-Ikke Harderwijk

<p>Certificatenuitreiking:<br/>Kleine-Ikke Harderwijk</p>

Certificatenuitreiking:
KDV 't Klimrek Nijkerk